Што може секојдневното јадење мед да направи за Вашето тело? - Blog - Macedonian Honey

Go to content

Main menu:

Што може секојдневното јадење мед да направи за Вашето тело?

Published by in 01. Health · 24/10/2018 12:31:00
Tags: кашлица;инфекции;грло;чај;мед

Медот е природен потиснувач на кашлица и може да помогне во намалувањето на кашлицата.
Во комбинација со чај од ѓумбир, босилек и лимон, медот е поефикасен во борбата со
кашлицата. 
Медот е добар за грлото и ги спречува инфекциите.
No comments

Back to content | Back to main menu