ПРИРОДНО ПЧЕЛАРЕЊЕ со употреба на
 кошницата Elle-Hive.
 (EU награда за КЛИМА)

Наскоро на оваа страна ќе ја промовираме книгата која ќе ви даде теоретско знаење, а кога ќе помине оваа несреќна пандемија ќе организираме и практични часови. Регистрирајте се за први да имате можност да ја купите книгата.


Придружете се на нашата растечка заедница посветена на практикуавње одговорно пчеларство. 

Ние си ја работиме нашата работа со љубов и се радуваме на здрави, среќни пчели и ги третираме како да се членови на нашето семејство. Со текот на годините успеавме да воспоставиме 100+ колонии на многу локации. Покрај тоа, уживаме во нашата работа за едукација на јавноста за животот и важноста на пчелата. Присутни сме во училишта, саеми, конференции и други настани.

Ако Ви е потребен гостин говорник, пополнете го формуларот за да закажете состанок. Со нетрпение го очекуваме вашиот повик. 

Made with ‌

HTML Builder