надуеност - Blog - Macedonian Honey

Go to content

Main menu:

Што може секојдневното јадење мед да направи за Вашето тело?

Published by in 01. Health · 22/10/2018 10:57:00
Tags: надуеностварењемедпроблемпробиотик

Медот е добар за состојби како надуеност и проблеми со варење. Има антисептични и антибактериски својства кои ги намалуваат ваквите проблеми кои можат да бидат предизвикани од бактерии. Иако не е пробиотик, медот може да се користи како пробиотик, што значи дека е добра храна за добрите бактерии да напредуваат во вашиот систем. Медот исто така ги неутрализира гасовите во стомакот.
Еве што се случува кога ќе почнете да пиете вода со мед секој ден

Published by Macedonian Honey in 01. Health · 21/9/2015 14:30:00
Tags: надуеностсрцесјајнакожагрлодетоксшеќернапитоквода
Back to content | Back to main menu