мед - Blog - Macedonian Honey

Go to content

Main menu:

Што може секојдневното јадење мед да направи за Вашето тело?

Published by in 01. Health · 24/10/2018 12:31:00
Tags: кашлица;инфекции;грло;чај;мед

Медот е природен потиснувач на кашлица и може да помогне во намалувањето на кашлицата.
Во комбинација со чај од ѓумбир, босилек и лимон, медот е поефикасен во борбата со
кашлицата. 
Медот е добар за грлото и ги спречува инфекциите.
Што може секојдневното јадење мед да направи за Вашето тело?

Published by in 01. Health · 22/10/2018 10:57:00
Tags: надуеностварењемедпроблемпробиотик
Мед за здрав стомак

5 Совети за планинарење во зима

Австралиски Honey Joys

Published by in 06. Cooking Ideas · 25/7/2016 13:19:00
Tags: житаркиздравовкуснодецазабавамед

Едноставна летна салата од диња, мед и ф'стаци

Оваа сезонска салата е супер-лесна и брзо се подготвува.

Медени колачи со јаболка, ореви и суво грозје

5 совети за подобрување на велосипедските перформанси

Постојат неколку начини со кои можете веднаш да возите побрзо и неколку за кои треба малку повеќе пракса и трпение.

Руска медена торта

“Медовик” е најпозната медена торта во Русија.

Корејски тост десерт

Published by in 06. Cooking Ideas · 7/3/2016 10:34:00
Tags: корејскидесерткорејакафемедлебсендвич

Науката Кажува - Со Трчање До Изострен Ум

Направете сами маска од бадеми за сјајно лице

Published by Macedonian Honey in 08. Beauty · 16/2/2016 11:06:00
Tags: маскакожасјајлицебадеммедвитаминипротеинимагнезиум

Пилешко на кинески начин

Older posts
Back to content | Back to main menu